Headerafbeelding
Afspraak maken

Schoonheidssalon Skincare Infinity Venray

Na 12 jaar ervaring te hebben opgedaan op het gebied van beauty, voeding en wellness was ik toe aan een nieuwe uitdaging, iets voor mijzelf. In 2016 ben ik, Claudia Christiaens, gestart met mijn salon die staat voor huidverbetering. 

De huid heeft elke dag veel te verduren. We worden blootgesteld aan de zon, schadelijke stoffen in de lucht, maar het suiker dat wat we binnen krijgen via voeding is misschien nog wel het meest schadelijk.

Daarom vind ik het niet alleen belangrijk om de huid goed te verzorgen, maar ook daar waar nodig te verbeteren. Doordat ik gedurende de jaren verschillende apparatuur en productlijnen heb mogen gebruiken kan ik voor mijn eigen salon nu eindelijk kiezen voor hetgeen ik voor sta en ook echt een verschil maakt.
 

Hierbij maak ik gebruik van de gerenommeerde Nora Bode OXYjet technologie, in combinatie met hoogwaardige producten (Medik8, Nora Bode) die werkstoffen bevatten welke direct resultaat geven aan de huid. Op mijn website vind u de verschillende behandelingen, producten en apparatuur en de bijbehorende tarieven.

 

      

© Skincare Infinity
Created by